Лесно ли се монтират вежди за фарове?

вежди за фарове
Едва ли има почитател на спортните автомобили, за който колата да не е повече от адреналин и тръпка. Тунинг Аксесоарите и подобряването на визията са част от увлечението и мнозина в стремежа си да подобрят фешън стила дори прекаляват. Тъй като разкрасяването не е никак евтино удоволствие доста от феновете на авто тунинга предпочитат сами да се справят с подобренията по колата си. Поставянето на вежди за фарове може да бъде разглеждано като излишна кичозна прищявка. Но за доста шофьори красивото оформление на солата им е не просто мания, а възможност, с която си създават лично удовлетворение. Безспорен е обаче факта, че с подбора на тези на пръв поглед малки елементи колата променя вида си.

Веждите за фарове наподобяват пластмасови лентички, които се намират над предните фарове на колата. Ако фабричните с а в същия цвят на колата дори няма да ги забележите, че са там, тъй като за тези, които гледат на автомобила си само като на превозно средство, са нещо незначително. Липсата им обаче тотално загрозява колата и „погледа“ ѝ става някак празен. Затова повечето шофьори, за които колата е повече от средство за предвижване добавят този стилен акцент, с който наистина фейс стайлинга на автомобила става повече от сериозен и впечатляващ.

Предимството на веждите за фарове е в това, че те са изключително лесни за монтиране. Предлагат се на достъпна цена, а разкрасяваща им роля е повече от очевидна. Веждите за фарове са строго специфични за всеки модел автомобил и когато си купувате нови трябва много прецизно да изберете според марка, модел, година на производство на превозното средство. Монтажа на веждите за фарове се поставят с лепило. Преценете обаче дали искате този аксесоар постоянно или планирате след известно време да го смените с по-актуален вариант. Това е от значение за лепилото, което ще използвате. При трайното закрепване можете да използвате по-мощно средство за залепване, а в случаите на смяна след известен период е добре да използвате прозрачен силикон. Успех!

Преди да пристъпите към монтажа трябва да се боядисат в цветовия тон на колата и после нанасяте лепилото внимателно по средата на всяка от частите. Поставят се на мястото, напасвайки точно местоположението им. Препоръчително е за по-добра фиксация да използвате хартиено тиксо, което ще задържи компонента докато се фиксира здраво. След около 12 часа отлепвате тиксото и честито, вече имате нова визия!

Защо да предпочетете AutoPro?
Защото при нас ще получите:

– 100% качество и съвместимост на частите;
– най-ниските цени;
– 15 дни тест период за да изпробвате покупката си и при желание да я върнете или подмените;
– поръчвайки покупки на стойност над 20 лв, доставката е за наша сметка;
– гаранция на всеки артикул.

Посетете и някой от физическите магазини на AutoPro за да се обедите в професионализмът, качеството и коректността на екипите ни със собствените си очи! Очакваме Ви!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *